Om mig

Hej! Mitt namn är då Andrea och jag är född år 2000. Detta blir väl mitt hundraåttionde försök på att skapa en blogg haha men nu är jag här för att stanna.
 
Jag är i alla fall 15 år gammal och är bosatt på Lidingö utanför stockholm. Jag är en rätt så envis person som gärna vill ha sin vilja genomförd och kan bli rätt så irriterad om jag inte får som jag vill ups
Men utöver det så är jag en ganska social person som var väldigt lätt att socialisera mig och träffa nya människor. 
 
Min fritid spenderas mest bland hästar och jag rider även på Ridskolan stockby på Lidingö, jag har ridit i 9 år och nu sedan 2 år tillbaka ridit hästen Lucky strike, som ni kommer få läsa om en hel del. 
Jag spenderar även hyfsad tid framför kameran som modell för stockholmsgruppen. Dock är jag ingen direkt prada- eller victoria's secret modell, utan jag har haft några små jobb endast. 
 
För ett tag sedan drog jag igång med Youtube, ni hittar mig på - Andrea H. Och har hittat ett starkt intresse för det, det var några tittare där ifrån som gärna ville att jag skulle starta en blogg så jag tog tummen ur röven och gjorde det.
 
För att dra slutsatser av detta så kommer ni få läsa om ganska olika inlägg här, det kommer förekomma en hel del häst inlägg (dvs, ridpass, åsikter mm.) så jag varnar er ;) Ni kommer även att få läsa om min vardag och allmäna åsikter.
En bild från mitt senaste modelljobb för Make up studio.